Orangea godsaker

2013-02-18 / 17:29:08
Idag slutade jag tidigt och jag kom hem till halv ett. Så jag skar upp en apelsin och såg två avsnitt av Vänner, som lite uppiggning i vinterns gråa och blöta dagar. Så otroligt gott och världens vitaminbomb! Sen renskrev jag min essä och skrev även ut CV:n som jag ska försöka dela ut nu i veckan. Det ska jag försöka med innan sportlovet, att vara klar med att ansöka om sommarjobb! Ska även försöka vara klar med alla läxor och inlämningar i skolan. Då kan jag åka till fjällen med gott samvete och bara gliiida ner för backarna och dricka varm choklad med härliga människor. Nu är det mindre än en vecka kvar, på söndag åker vi!

/Emma
 

Ljus genom ett smutsigt fönster

2013-02-08 / 20:23:00
Dagen man längtade så förbaskat mycket efter i måndagsmorse är äntligen här, fredag!!
Vi hade yoga idag på människans språk. Det var riktigt skönt, man blev så lugn och när lektionen var slut var det som att man gick på moln! Efter skoldagens slut begav jag mig till Bokia och utnytjade mitt presetnkort för att köpa en liten bok. Nu spelas Let her go med Passenger ur högtalarna. Så underbart fin låt! Ska lyssna på honom hela kvällen tror jag, så hårresande bra röst han har!
 
//Emma

reading is dreaming with open eyes

2013-02-05 / 19:27:29


Lite omredigerade foton från en himla fin fotografering en murrig vinterdag. Lite vintage känsla sådär.











Härliga lördag

2013-02-03 / 15:43:00
Som sagt så ska jag, Jessika och en hel buss full med ungdomar iväg till Vemdalen på sportlovet. Igår var vi på ett informationsmöte om det och så taggad man blev på att åka iväg nu! Det bara kryper i kroppen! Vi åt även våfflor och hade olika tävlingar igår, sen sov jag över hos Jessika. En så himla fin vän hon är.
//Emma
 
 
 

fjälldrömmar

2013-02-01 / 17:57:47

Åh, nu längtar jag så himla mycket till sportlov och skidåkning! I år blir det Vemdalen med fin fina människor! Taggar sönder, idag köpte jag ny jacka o byxor, kommer synas i backen.. //Jessika






RSS 2.0